Contact us

Wij willen u ondersteunen bij al uw vragen

Mail Envelope Illustration

Neem deel aan onze email lijst

Klantbeoordelingen


Na jarenlang allerlei vormen van therapie te hebben doorlopen moet ik zeggen dat ik de eerste keer wat onwennig was bij de behandeling Quantum healing… het klonk bijna te mooi om waar te zijn. Maar ik besloot om er open in te gaan. En wat heeft het mij inmiddels veel gebracht! Op de behandeltafel of tijdens een opstelling sta ik er steeds weer van versteld: zij heeft een unieke gave om de vinger exact op de zere plek te leggen. Ergens tijdens de sessie is er steeds weer dat moment van ‘magic’, ik voel hoe we op een andere golflengte belanden waarin er iets wezenlijks gebeurt, iets heel ouds en essentieels barst open en neemt al het andere mee. Meestal kan ik er geen woorden aan geven. Maar dat hoeft ook niet; mijn lichaam doet het werk. In een staat van diepe ontspanning is het als reizen in door het universum van je ziel. Visioenen, tranen, wedergeboortes, ik heb ze allemaal beleefd. Het werkt heel subtiel en altijd vanuit liefde en respect. Met zachte hand en omringd door verdiepende muziek en prikkelende geuren weet het de diepste trauma’s los te weken. Als je je voor deze behandelingen kunt openstellen: ga naar haar toe. Je geeft je jezelf een groot geschenk.

~Celine


Over de begeleide Anxiety Healing


Sinds ik deze healing heb gedaan heeft er een verandering plaatsgevonden in mijn leven. Mijn anxiety is sinds deze healing zeer verminderd en dat proces loopt nog steeds. Ik kan nu goed inzien dat ik mijn leven voor mezelf leidt en me niet zoveel zorgen moet maken over andere hun mening. Ik voel me bevrijd.

~Kaylee


Over de begeleide Depressie Healing


Tijdens deze healing zakte ik heel erg in mijn eigen lichaam. Mijn lichaam en ziel zijn beide hersteld van alle donkere emoties die ik voor jaren bij me heb gedragen en eindelijk los mocht laten.

~Kaylee


Over de slaap en stress Healing


Door deze healing is bij mij al mijn stress en donkere energie in mijn derde oog chakra weggenomen. De sensatie hiervan was iets wat ik zelf nog nooit eerde had gevoeld en voelde zeer opluchtend na afloop. In de chemie van mijn brein heeft ook een verandering plaatsgevonden, mijn hele systeem reageerde op deze nieuwe positieve energie en ik voel me helemaal vernieuwd.

~Kaylee


Over Trauma Healing


Ik heb het altijd lastig gevonden om los te laten, de healing ondersteunde me hiermee. Ik kreeg de aanmoediging van van mijn geest, ziel en lichaam dat het okay was om los te laten en opnieuw te beginnen, dat ik niet mijn trauma ben. Door deze healing kwamen al deze elementen bij elkaar en werden vastgezet in mijn systeem, dat ik het nooit meer zou vergeten.

~Kaylee


Facebook F
Instagram
TikTok

Copyright © 2023 Unique Quantum healing